Изберете държава за доставка на пратката

Само разопакован
Отстъпки

Sigma Buster 2000 lm Black Велосипедна лампа

Само разопакован
Отстъпки

Sigma Buster 2000 lm Black Велосипедна лампа

ПРАВИ НОЩТА СВЕТЛА КАТО ДЕНЯ С 2000 лумена, BUSTER 2000 е най-мощната светлина на SIGMA на пътя и извън него. Времето за работа до 20 часа не оставя нищо на случайността, дори при дълги нощни карания. Четири светлинни режима и три мигащи режима...
Само разопакован
С оригинална опаковка
Нови, неизползвани стоки в оригиналната опаковка. 100 % функционалност и без следи от износване. Пълна, най-малко 2 години гаранция. Стоките са закупени, разопаковани и върнати в неизползвано състояние на друг клиент или разопаковани само за целите на тестване или фотографиране за магазина.
Прочетете още
В наличност 1 бр.
Изпратено днес ,
Предполагаема дата за доставка 30.09.2024
Велосипедна лампа Sigma Buster 2000 lm Black Велосипедна лампа (Само разопакован)

Sigma Buster 2000 lm Black Велосипедна лампа

373,49 лв
402,80 лв
- 7 %

Код на продукта: 961461 | ID: 961461

Sigma Buster 2000 lm Black Велосипедна лампа

Само разопакован
С оригинална опаковка
Нови, неизползвани стоки в оригиналната опаковка. 100 % функционалност и без следи от износване. Пълна, най-малко 2 години гаранция. Стоките са закупени, разопаковани и върнати в неизползвано състояние на друг клиент или разопаковани само за целите на тестване или фотографиране за магазина.

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ПРАВИ НОЩТА СВЕТЛА КАТО ДЕНЯ

С 2000 лумена, BUSTER 2000 е най-мощната светлина на SIGMA на пътя и извън него. Времето за работа до 20 часа не оставя нищо на случайността, дори при дълги нощни карания. Четири светлинни режима и три мигащи режима винаги ще осигурят точното количество светлина. С дистанционното управление на кормилото можете лесно да управлявате BUSTER 2000, докато карате. За още по-голяма гъвкавост, светлината може да се монтира и на каска. Включена е и мощна батерия, която ще осигури много часове забавление при каране.

ЗАХРАНВАНЕ

  • Със светлинен поток от 2000 лумена, светлината е истински мощен пакет. Специална високоефективна тройна леща с интегрирани CREE светодиоди осигурява много равномерно разпределение на светлината и отлично осветяване на пътеките. Така че сте в безопасност на пътя и можете да се насладите пълноценно на нощното си каране.

ВСИЧКО ПОД КОНТРОЛ

  • С 14 грама леко и компактно дистанционно управление, BUSTER 2000 е невероятно лесен за работа. Дистанционното е особено практично, ако сте монтирали светлината на каската си. Безжичното дистанционно управление се закрепва бързо към кормилото ви с О-пръстен и благодарение на флуоресцентните бутони можете да го намерите бързо дори на тъмно.
  • Включването и изключването и смяната на режимите става много лесно с два бутона. Горният бутон се използва за включване и изключване и за смяна на режимите на мигане. Долният бутон превключва между четирите режима на непрекъсната светлина.

БАТЕРИЕН ПАКЕТ С LED ИНДИКАТОР ЗА БАТЕРИЯТА

  • Клетките Panasonic, монтирани в акумулаторния пакет, имат електрически заряд от 6400 mAh и осигуряват продължителност на светене до 20 часа. Текущото ниво на зареждане на батериите може да се отчете незабавно с натискането на един бутон. Четири светодиода показват капацитета бързо и надеждно. Можете да зареждате външни устройства като велокомпютри или смартфони чрез вградения USB порт. Батерията се зарежда напълно в рамките на пет часа.

МОЩНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЕ

  • Със силиконовия държач и две силиконови ленти можете да прикрепите батерията към рамката на вашия велосипед бързо, сигурно и най-важното, без драскотини. Разбира се, батерията може също да бъде удобно прибрана в раницата ви с удължителния кабел. Практичната щеплайн система улеснява изключването и свързването на BUSTER 2000 и батерията. Освен това значително намалява риска от скъсване на кабела.

ГЪВКАВ МОНТАЖ

  • Към лампата са включени две системи за монтаж. С винтовата скоба можете да прикрепите BUSTER 2000 към кормилото бързо и без инструменти. Универсалната стойка за каска се адаптира гъвкаво към всички обичайни модели каски. BUSTER 2000 е съвместим и с GoPro монтаж.

ЗАХРАНВАНЕ С ДВОЙНО ЩРАКВАНЕ

  • Можете да включите BUSTER 2000 с бързо двойно щракване върху лампата или дистанционното. Двойното щракване гарантира, че светлината няма да се включи случайно сама, когато носите светлината в раницата си. И бутонът за управление на лампата, и бутоните на дистанционното са флуоресцентни, така че можете лесно да ги видите на тъмно.

ВЕТРО И ВОДОУСТОЙЧИВ

  • BUSTER 2000 е всичко друго, но не и срамежлив. Той е устойчив на пръски съгласно международния стандарт IP44. Това означава, че можете да го оставите на велосипеда си без никакви проблеми в много ситуации, включително когато го напръскате с вода след каране.

ХАРАКТЕРИСТИКА

  • Обхват на лъча: 200 m
  • Време на работа: 2,3 часа в режим High, 5 h в режим Mid, 10 h в режим Low, 20 h в режим Eco, 9 h в режим Flash, 11 h в режим Pulse flash, 10 h в режим SOS flash
  • Максимална светлинна мощност: 2000 лумена
  • Време за зареждане: 5 часа
  • Индикатор за зареждане: Четиристепенен индикатор за зареждане
  • Режими на осветяване: Седем светлинни режима: Силно (2000 lm), Средно (1100 lm), Ниско (600 lm), Eco (300 lm), Светкавица 1250 lm), Импулсна светкавица (1050 lm), SOS светкавица (1300 lm)
  • Тип осветление: CREE LED
  • Устойчив на пръски: В съответствие с IP44
  • Монтаж без инструменти
  • Включете защитата: щракнете два пъти за ВКЛ
  • Тегло: 125 g (без батерия)

Параметри и спецификации

Характеристики

Светлинен поток

2000 lm


Свойства

Воден рейтинг

Цвят

Цвят според производителя

Black


Входове и изходи

USB


Захранване

Време за зареждане (часове)

5


Размери и тегло

Tегло (g)

125

Tегло


Държава

Страна на произход

Китай


Препоръчителни аксесоари