Изберете държава за доставка на пратката

Mackie Thump GO PA система с батерия

4,95
Преносимият високоговорител Mackie Thump GO, захранван от батерии, осигурява пълна и балансирана проекция в по-лек пакет за по-лесно използване в движение. 8-инчовият високопроизводителен субуфер с 1-инчов драйвер за компресия доставя мощен звук с...
Extra gifts
Вземи безплатен подарък, като закупиш този продукт
В наличност 8 бр.
Изпратено утре ,
2024-09-16
PA система с батерия Mackie Thump GO PA система с батерия

Mackie Thump GO PA система с батерия

721,69 лв

Код на продукта: Thump GO | ID: 442133

Mackie Thump GO PA система с батерия

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Преносимият високоговорител Mackie Thump GO, захранван от батерии, осигурява пълна и балансирана проекция в по-лек пакет за по-лесно използване в движение. 8-инчовият високопроизводителен субуфер с 1-инчов драйвер за компресия доставя мощен звук с невероятен динамичен обхват и доставя пълен бас звук с фиксирани високи. Thump GO се захранва от сменяема литиево-йонна батерия с продължителност до 12 часа; трицветният индикатор за живота на батерията гарантира, че можете надеждно да оставите музиката да играе през целия ден. С Bluetooth можете да предавате поточно музика от всяко устройство, да свържете друг Thump GO и да контролирате всичко с Thump GO Connect. Интелигентни опции за двуканален цифров миксер Thump GO с XLR изходи, включително режим "Music Ducking" за автоматично понижаване на канал 2, когато канал 1 получи сигнал. С четири специфични за приложението режима на високоговорители и гласови режими за вътрешна / външна употреба, както и с вграден държач за полюси, можете също да изнесете вашия Thump GO навън. Леко го поставете на земята под ъгъл от 45 градуса като катарама, докато можете да сте сигурни, че издръжливият формован капак и здравата стоманена решетка с прахово покритие ще го защитят. Независимо дали искате да предавате поточно музика или да настроите PA, Thump GO е вашето леко и преносимо решение за високоговорители за всяко по -голямо вътрешно или външно пространство.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Характеристики

Kоректор

Bluetooth


Свойства

Мощност

Цвят

Нискочестотен говорител

8"

Високочестотен говорител

1"

Честотен диапазон


Материал

Входове и изходи

Входове

USB

Изходи

Вход за микрофон


Акустика

Максимално звуково налягане (SPL)

Максимално звуково налягане - SPL (dB)

115


Опаковка

Предлагана конфигурация

Съдържание на пакета

Manual, Power Cable


Захранване

Възможност за работа на батерии

Play Time (hours)

12

Мощност (Watt)

200

Захранване

240V

Tип на батерията

Integrated


Размери и тегло

Широчина (cm)

45,7

Bисочина (cm)

23,1

Дълбочина (cm)

28,4

Tегло

8 kg


Държава

Страна на произход

Китай


Препоръчителни аксесоари

Купете Mackie Thump GO PA система с батерия като сет.

SET с аксесоари. Ще се нуждаете от аксесоари и консумативи рано или късно. Купете ги сега и спестете малко пари и време. Няма да се налага да се занимавате с това по-късно. Освен това можете да сте сигурни, че аксесоарите в комплекта ще се подходящи за продукт ви.

Налични комплекти:

мнения

4,95 / 5

Въз основа на броя на отзивите: 22

4 1
3 0
2 0
1 0

Всички отзиви са от потвърдени клиенти, които са закупили продукт от нас в миналото.

Ц

Цветан Т.

bg Флаг

България

14.06.2024

Това е първата ми PA колона. Ползвам я за караоке сесии на събития с приятели. С нея замествам JBL PartyBox Encore + PartyBox 110. Изключително лека и компактена система. Поставена на статив се чува отлично. Свикнал съм на по-силни ниски тонове от опита ми с JBL, но в случая различното звучене се оказа предимство за мен, защото по-малко притеснявам съседите, а в същото време чувам вокалите по-добре. Приложението за мобилен телефон е много просто не може да се сравнява по функционалност с това на JBL PartyBox, но Mackie Thump GO е друг клас система, има XLR входове и изход и се предполага, че ще се ползва с миксер. В ролята на миксер, засега успешно ползвам bluetooth рисийвъра M9Pro, който отново е с батерия, има вход за микрофон и вграден регулируем echo ефект. За компактна PA колона, захранвана от батерия, мисля, че Mackie Thump GO e с най-доброто съотношение цена/качество. Комплектът с чанта е още по-изгоден. Обмислям покупката на втора колона от същия модел за да разполагам съм стерео комплект.

Този отзив не може да бъде преведен.
J

JURE Š.

si Флаг

Словения

18.04.2024

Odločni zvočnik. Služi svojemu namenu.

Решителен оратор. Той служи на предназначението си.

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.
J

Jure G.

si Флаг

Словения

10.04.2024

J

Jiří K.

cz Флаг

Чехия

24.02.2024

P

Pieter K.

nl Флаг

Холандия

20.02.2024