Изберете държава за доставка на пратката

Konig & Meyer 24730 Стойка за осветление

Професионална патентована стойка за осветление и високоговорители с иновативен двоен манивела. Ниската височина на основата от 1405 мм осигурява лесно, ергономично позициониране на товара. Комбинацията от 3 части достига височина от 3 метра....
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка.
Стойка за осветление Konig & Meyer 24730 Стойка за осветление

Konig & Meyer 24730 Стойка за осветление

1 069 лв

Код на продукта: 24730 | ID: 1041362

Konig & Meyer 24730 Стойка за осветление

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Професионална патентована стойка за осветление и високоговорители с иновативен двоен манивела. Ниската височина на основата от 1405 мм осигурява лесно, ергономично позициониране на товара. Комбинацията от 3 части достига височина от 3 метра. Повдигането и спускането на товара е удобно, безопасно и надеждно чрез две отделни колянови зъбни колела. Интегрираната система "Auto Lock" предотвратява внезапното спускане на товара чрез автоматично заключване. Манивелата може също да бъде свалена, за да се предотврати неоторизирана употреба. Тъй като не са необходими кабели, стойката не изисква поддръжка. Здравата стойка се фокусира върху стабилността и стабилността, така че тестът за стабилност 5° съгласно DIN 56950-3 с товароносимост от 40 kg е лесно реализиран. Компактните транспортни размери са 1390 x 200 x 165 mm, а теглото е прибл. 12,0 кг. Интегрираната втулка с резба M10 позволява директно монтиране на допълнителни ферми или отделни прожектори.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Размер

Максимална височина

Минимална височина


Свойства

Цвят

Товароносимост


Размери и тегло

Диаметър

Диаметър (mm)

35

Tегло

12 kg


Държава

Страна на произход

Германия


Препоръчителни аксесоари