Изберете държава за доставка на пратката

Konig & Meyer 23870

Индивидуалното решение за вашето работно пространство. С този монтаж на стена можете да позиционирате монитор до размер 32 "по икономичен и ергономичен начин. Здравата алуминиева конструкция с вградена газова пружина може да понесе товар от 8 кг....
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка. Ако не искаш да чакаш, разгледай алтернативните продукти (4).
Стойки за лаптопи Konig & Meyer 23870

Konig & Meyer 23870

104 лв

Код на продукта: 23870-000-55 | ID: 430524

Konig & Meyer 23870

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Индивидуалното решение за вашето работно пространство. С този монтаж на стена можете да позиционирате монитор до размер 32 "по икономичен и ергономичен начин. Здравата алуминиева конструкция с вградена газова пружина може да понесе товар от 8 кг. Свързващата плоча е проектирана за размери VESA 75/75 и 100/100. Непрекъснато регулиране на височината от 350 мм. Секцията на главата може да се накланя безкрайно, да се завърта и завърта за перфектен комфорт при гледане и подобрена работна стойка. Интегрираното управление на кабела осигурява подредено и професионално работно пространство.

Параметри и спецификации

Пригодност

Подходящ за

Монитор


Характеристики

Регулируема височина


Свойства

Товароносимост

8 kg

Цвят

Черeн


Материал

Материал

Алуминий


Аксесоари

Възможност за монтаж

VESA 75/100


Държава

Страна на произход

Китай


Препоръчителни аксесоари