Изберете държава за доставка на пратката

Повреден
Отстъпки

Ibanez AZS2209H-PBM Prussian Blue Metallic

Пикапът Magic Touch-mini™ в позиция на врата предлага емблематична тонална яснота, с която е известен този стил на китара, но с допълнително тяло и артикулация. Изходното ниво също е внимателно конфигурирано, за да съответства перфектно на...
Повреден
Козметично повреден
Залепена пукнатина на главата на китарата, драскотини по шията. Функционални, но употребявани стоки, стоки след ремонт или стоки с липсващи аксесоари. Продуктът има видими следи от употреба или повреди. Той е обхванат от 24-месечна гаранция. Той е преминал щателен технически преглед, който гарантира неговата функционалност.
Прочетете още
В наличност 1 бр.
Изпратено утре ,
Предполагаема дата за доставка 12.07.2024
3 348,20 лв
3 489 лв
- 4 %
Електрическа китара Ibanez AZS2209H-PBM Prussian Blue Metallic (Повреден)

Ibanez AZS2209H-PBM Prussian Blue Metallic

3 348,20 лв
3 489 лв
- 4 %

Код на продукта: 953102 | ID: 953102

Ibanez AZS2209H-PBM Prussian Blue Metallic

Повреден
Козметично повреден
Залепена пукнатина на главата на китарата, драскотини по шията. Функционални, но употребявани стоки, стоки след ремонт или стоки с липсващи аксесоари. Продуктът има видими следи от употреба или повреди. Той е обхванат от 24-месечна гаранция. Той е преминал щателен технически преглед, който гарантира неговата функционалност.
Снимки на повредите

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Пикапът Magic Touch-mini™ в позиция на врата предлага емблематична тонална яснота, с която е известен този стил на китара, но с допълнително тяло и артикулация. Изходното ниво също е внимателно конфигурирано, за да съответства перфектно на бриджовия пикап. Пикапът Alnico II Pro™ Custom в позиция на мост предлага достатъчна яснота и звук, като същевременно осигурява приятен лай от среден обхват. Превключващата система dyna-MIX5 с Alter Switch добавя звукова вариация, за да пасне на толкова много различни стилове на свирене. Стоманената пикап плоча е проектирана изключително за серия AZS. Това е критичен компонент, който спомага за генерирането на онзи типичен "Twangy" тон, с който този стил китара е известен. Тази плоча, в комбинация с традиционния стил single coil bridge пикап, запазва този емблематичен звук в цялата гама на AZS. S-TECH специалната обработка на печен гриф осигурява превъзходна атака и добре балансиран тон и богат сустейн. За да се постигне върховен комфорт при захващане на врата, ръбът на грифа е завършен с гладка извивка. Мостът Gotoh® F1803 подобрява стабилността на сустейна и настройката. Седлата "In-Tune", съвместно проектирани от Gotoh®/Ibanez, са оборудвани с канали, които активно предотвратяват изплъзването на всяка струна настрани.
Седлата също имат заоблени ръбове и по-дълбоки канали на 1-ва и 6-та струни, което означава, че е необходимо много по-малко накланяне на седлото за регулиране на височината на струната и по-лесно се постига еднакво разстояние между струните. Освен това, седлата са проектирани с предварително изчислени „интонационни точки“, където струната докосва седлото, което позволява на всяка струна да има и поддържа точна интонация. Разстоянието между струните от 10,5 мм позволява лесно бране между струните. Самите седла са изработени от титан за максимална яснота на тона. Импрегнираната с масло костна гайка осигурява превъзходна стабилност при настройка и топъл богат резонанс. Праговете от неръждаема стомана се отличават с отлична устойчивост на корозия. Широкият и висок тип праг предлага бърза реакция, добра артикулация при свирене на акорди и ясен тон при свирене на отделни ноти. Специалната обработка на печено S-TECH повишава стабилността, издръжливостта, водоустойчивостта и толерантността на температурните промени. Шията е запечатана с маслено покритие, което помага да се чувства подобно на добре свирен шията на китара. Машинните глави GOTOH® MAGNUM LOCK® имат утвърдена репутация за стабилност при настройка. Неговият HA P® (регулируема по височина стълб). системата позволява регулиране на стълбовете на струните за подходящото напрежение на всяка струна. Super All Access Neck Joint увеличава възпроизвеждането и позволява лесен достъп до по-високите прагове.

Параметри и спецификации

Пригодност

Tип


Характеристики

Брой струни

6

Kоректор

Превключвател

Тип тунер ключове


Свойства

Предпочитана ръка

Цвят

Брой прагчета

22

Конфигурация на пикапи

HS

Профил на нека

Сензори

Cензор за мостик

Cензор за врата

Eлектроника

Мост/тремоло

Инкрустация грифа

Нулево прагче (материал)

Цвят според производителя

Prussian Blue Metallic


Материал

Покритие (финиш)

Tяло

Гриф финиш

Конструкция на

Хардуер


Опаковка

Съдържание на пакета


Аксесоари

Калъф/kуфар вкл.


Размери и тегло

Мензура (mm)

648

Pадиус грифа

12"

Pазмер прагчета

Нулево прагче (mm)

42


Държава

Страна на произход

Япония


Препоръчителни аксесоари