Изберете държава за доставка на пратката

dB Technologies ES 503 Система за колона PA

ES503 е 1000W (пикова) звукова система, състояща се от 2 подчинени 4x 3 ”широколентови горни части и 1 главен 12” субуфер. Компонентите и дизайнът на dBTechnologies позволяват невероятно съотношение SPL/размер: 95 x 355 x 137 mm и 1,9 kg за...
Само по поръчка
Ще уточним времето за доставка след направена поръчка при доставчика.
Въз основа на поръчката ще се постараем да получим продукта колкото най-рано и ще се свържем с теб за да те информираме за датата на доставка. Ако не искаш да чакаш, разгледай алтернативните продукти (4).
Система за колона PA dB Technologies ES 503 Система за колона PA

dB Technologies ES 503 Система за колона PA

1 860 лв

Код на продукта: ES 503 | ID: 314847

dB Technologies ES 503 Система за колона PA

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

ES503 е 1000W (пикова) звукова система, състояща се от 2 подчинени 4x 3 ”широколентови горни части и 1 главен 12” субуфер. Компонентите и дизайнът на dBTechnologies позволяват невероятно съотношение SPL/размер: 95 x 355 x 137 mm и 1,9 kg за горната част и 465 x 400 x 430 mm, 16,4 kg за субуфера с общо 121 dB SPL. Подложката съдържа усилвателен модул Digipro G3 със захранване с автоматичен обхват и 3-канална миксираща конзола с Bluetooth връзка. Мощният DSP контролира всички функции на вградения цифров микс, което прави ES503 истински скъпоценен камък по отношение на звуковата производителност и гъвкавост. Вътрешният дизайн на горната част позволява асиметрично вертикално покритие (благодарение на технологията Logarithmic Curved Column Field), а уникалният съединител за фаза с двоен пръстен разширява хоризонталното покритие и гарантира перфектна разбираемост на гласа. Това позволява на ES503 да се адаптира към всяка ситуация, независимо дали със седяща или изправена публика.

ES503 позволява 3 различни конфигурации, подходящи за стотици различни поводи:

• МОНО РЕЖИМ: Двата сателита са свързани отгоре нагоре (благодарение на бърза и лесна система за плъзгане на свързване) и се поставят на субуфера чрез D25 mm прът.

• STEREO MODE: Всеки сателит е поставен на статив
• СТЕРЕО РЕЖИМ (2): 1 сателит на стълб, 1 на статив

• РЕЖИМ НА ДВОЙНА КОЛОНА: Системата ES503 в моно режим става основен ES503 за втори път, който доставя сигнал благодарение на интегрирания балансиран изходен канал. По този начин и двете системи се управляват от миксерската конзола на главния и всички настройки се правят през основния OLED дисплей.

ES503 е оборудван с триканална миксираща конзола и вграден Bluetooth стерео модул, който приема звук от устройства като мобилни телефони, таблети или всяко друго аудио устройство.

Басрефлексният субуфер включва 12-инчов субуфер и усилвателен модул. В допълнение към входните конектори и контролите на потребителския интерфейс, има два изхода на Speakon и конектор за захранване VDE. Здравият и стилен калъф е изработен от брезов шперплат, покрит с трайно черно покритие, устойчиво на надраскване, което го прави наистина готов за път. Две дръжки (по една от всяка страна) улесняват транспортирането.

Параметри и спецификации

Пригодност

Характеристики

Bluetooth


Свойства

Честотен диапазон

Мощност

1000 W

Цвят

Черeн

Нискочестотен говорител

12"

Високочестотен говорител

Crossover Frequency (kHz)

0,206


Материал

Входове и изходи

Входове

Jack 6,3mm (3 x), XLR (3 x)

Изходи

XLR

USB

AUX IN


Акустика

Мощност RMS

500 W

Максимално звуково налягане (SPL)

121 dB


Захранване

Възможност за работа на батерии

Захранване

Адаптер


Размери и тегло

Tегло

18,3 kg


Държава

Страна на произход

Китай


Препоръчителни аксесоари