Изберете държава за доставка на пратката

Boss GX-100 Мултиефект за китара

4,95

Boss GX-100 Мултиефект за китара

4,95
Процесор за усилватели/ефекти за китара и бас с първокласни тонални технологии BOSS, опростен модерен дизайн и цветен сензорен дисплей за лесно създаване на звук.Обединявайки усъвършенстваните тонални технологии BOSS в елегантен, ултрамодерен...
В наличност 16 бр.
Изпратено днес ,
2024-10-25
1 034,62 лв
Мултиефект за китара Boss GX-100 Мултиефект за китара

Boss GX-100 Мултиефект за китара

1 034,62 лв

Код на продукта: GX-100 | ID: 1019411

Boss GX-100 Мултиефект за китара

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Процесор за усилватели/ефекти за китара и бас с първокласни тонални технологии BOSS, опростен модерен дизайн и цветен сензорен дисплей за лесно създаване на звук.

Обединявайки усъвършенстваните тонални технологии BOSS в елегантен, ултрамодерен хардуерен дизайн, вдъхновяващият GX-100 осигурява изпълнение от най-високо ниво навсякъде, където играете. Разгледайте 23 AIRD усилвателя и над 150 ефекта, извлечени от флагмана GT-1000, и създайте страхотни звуци за секунди с интуитивния цветен сензорен дисплей. До 15 едновременни ефектни блока осигуряват неограничени възможности за тон, съчетани с дълбока команда в реално време чрез вградени крачни превключватели, педал за експресия и външна поддръжка за управление.

GX-100 осигурява превъзходен тон и естествено усещане за лампов усилвател във всяка ситуация на свирене, благодарение на технологията AIRD, подкрепена от нашия изискан Tube Logic подход. AIRD се влива в ДНК на всеки усилвател за китара и бас GX-100, докато типовете AIRD Output Select ви позволяват перфектно да настроите звука за всяка дестинация, независимо дали е вход за усилвател, FRFR монитор или хаус PA. Предлагат се и богат избор от бордови кабини за високоговорители, плюс слотове за импортиране на вашите собствени IR колонки чрез USB.

С над 150 ефекта от най-високо качество от огромната библиотека BOSS, вие сте в състояние да реализирате почти всеки звук, който можете да си представите с GX-100. Налични са множество овърдрайва и изкривявания, плюс класики на BOSS като Slow Gear, Octave и други. Има и разнообразна гама от мод ефекти, закъснения и реверберации, заедно с много ефекти, специално настроени за бас. А с жаковете за изпращане/връщане можете да интегрирате любимите си удари или ефектите на вашия усилвател в екосистемата GX-100.

GX-100 идва със 100 предварително зададени памети, за да започнете да играете веднага. Но е лесно да ги редактирате за вашите нужди или да създадете нови от самото начало. Оставете въображението си да се развихри с 15 специални типа блокове – включително два блока на усилвателя – и верижни ефекти последователно и паралелно, за да създадете всички видове звукови вариации. И с 200 потребителски спомени, вие сте в състояние да съхранявате достатъчно вградени звуци, за да покриете почти всяка песен или стил.

Пригодност

Tип

Характеристики

Брой ефекти

154

Тунер е вграден

Звукови пресета

300

Брой бутони

8

MIDI интерфейс

Свойства

Цвят

Монтаж в рaк

Входове и изходи

Входове

USB

Изход за слушалки

DI изход

Опаковка

Съдържание на пакета

Захранване

Възможност за работа на батерии

Захранване

Аксесоари

Включен захранващ aдаптер

Държава

Страна на произход

Малайзия

4,95 / 5

Въз основа на броя на отзивите: 26

4 1
3 0
2 0
1 0

Всички отзиви са от потвърдени клиенти, които са закупили продукт от нас в миналото.

D

Duško O.

hr Флаг

Хърватия

16.07.2024

Great sounds!

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.
Z

Zoran B.

hr Флаг

Хърватия

06.07.2024

Top notch effect pedal. You get what you pay for and more.

Първокласен педал за ефект. Получавате това, за което плащате и повече.

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.
B

Bogdan L.

pl Флаг

Полша

07.05.2024

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wykonanie pancerne, jak wszystkie kostki Boss. System bardzo intuicyjny, nawet dla początkujących w procesorach, dźwięk super, można nakręcić dużo. Doceniłem ekran dotykowy, jest bardzo wygodny w korzystaniu. Można poustawiać dźwięk bez podłączenia do komputera. Dla tych kto lubi sterować z telefonu lub tabletu można dokupić BT adaptor. W swojej cenie towar jest wart zakupu.

Много съм доволен от покупката. Брониран, като всички кубчета Boss. Системата е много интуитивна, дори и за начинаещи в процесорите, звукът е страхотен, можете да записвате много. Оценявам сензорния екран, много е удобен за използване. Можете да регулирате звука без да се свързвате с компютър. За тези, които обичат да го управляват от телефон или таблет, можете да закупите BT адаптер. С цената си продуктът си заслужава да бъде закупен.

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.
К

Клиент

hr Флаг

Хърватия

30.04.2024

Dostava u roku, stiglo sve kako treba.

Доставка навреме, всичко пристигна както трябва.

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.
P

Petr Š.

cz Флаг

Чехия

14.04.2024

Velká spokojenost jak s obchodem, tak s Bossem. Dávám 5 hvězd.

Много съм доволен и от магазина, и от Boss. Давам 5 звезди.

Автоматичен превод

Този отзив не може да бъде преведен.