Изберете държава за доставка на пратката

Ново

Anchor Stranded Cotton 01072 8 m Прежда за бродиране

Конец за бродиране. Anchor Stranded Cotton е превъзходен конец за бродиране с 6 нишки с изключително дълги щапелни 100% египетски памук. Той е двойно мерсеризиран, което води до брилянтен блясък, уникална мекота и интензивно отразяване на...
Прежда за бродиране Anchor Stranded Cotton 01072 8 m Прежда за бродиране

Anchor Stranded Cotton 01072 8 m Прежда за бродиране

2,69 лв

Код на продукта: 4635000-01072 | ID: 1139750

Anchor Stranded Cotton 01072 8 m Прежда за бродиране

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Конец за бродиране. Anchor Stranded Cotton е превъзходен конец за бродиране с 6 нишки с изключително дълги щапелни 100% египетски памук. Той е двойно мерсеризиран, което води до брилянтен блясък, уникална мекота и интензивно отразяване на светлината.

Предлага се в различни впечатляващи плътни нюанси. Всяко 8-метрово чиле разполага с конструкция „свободно издърпване“, което позволява перфектната дължина да бъде премахната от чилето, без да се нарушава самото чиле. Тази конструкция прави Anchor Stranded Cotton особено гъвкав за всички видове бродиране и не е чудно, че е един от най-популярните конци за бродиране в света!

Идеален за широк спектър от техники за бродиране, включително кръстат бод върху различни тъкани, свободна бродерия, работа с канава и много други форми на бродерия с бродерия.

Параметри и спецификации

Свойства

Цвят според производителя

01072


Материал

Материал

Памук

Спецификация на материала

Памук (100 %)


Опаковка

Kоличество парчета в опаковка (бр.)

1


Размери и тегло

Дължина

8 m


Държава

Страна на произход

Унгария


Препоръчителни аксесоари