Изберете държава за доставка на пратката

Ново

Anchor Stranded Cotton 00978 8 m Прежда за бродиране

Конец за бродиране. Anchor Stranded Cotton е превъзходен конец за бродиране с 6 нишки с изключително дълги щапелни 100% египетски памук. Той е двойно мерсеризиран, което води до брилянтен блясък, уникална мекота и интензивно отразяване на...
Прежда за бродиране Anchor Stranded Cotton 00978 8 m Прежда за бродиране

Anchor Stranded Cotton 00978 8 m Прежда за бродиране

2,69 лв

Код на продукта: 4635000-00978 | ID: 1139692

Anchor Stranded Cotton 00978 8 m Прежда за бродиране

Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:

Конец за бродиране. Anchor Stranded Cotton е превъзходен конец за бродиране с 6 нишки с изключително дълги щапелни 100% египетски памук. Той е двойно мерсеризиран, което води до брилянтен блясък, уникална мекота и интензивно отразяване на светлината.

Предлага се в различни впечатляващи плътни нюанси. Всяко 8-метрово чиле има конструкция „свободно издърпване“, което позволява перфектната дължина да бъде премахната от чилето, без да се нарушава самото чиле. Тази конструкция прави Anchor Stranded Cotton особено гъвкав за всички видове бродиране и не е чудно, че е един от най-популярните конци за бродиране в света!

Идеален за широк спектър от техники за бродиране, включително кръстат бод върху различни тъкани, свободна бродерия, работа с канава и много други форми на бродерия с бродерия.

Параметри и спецификации

Свойства

Цвят според производителя

00978


Материал

Материал

Памук

Спецификация на материала

Памук (100 %)


Опаковка

Kоличество парчета в опаковка (бр.)

1


Размери и тегло

Дължина

8 m


Държава

Страна на произход

Унгария


Препоръчителни аксесоари